Motorstek


Nieuws: Verbeterde privéberichten, video's en meer

Zojuist is er een nieuwe versie van Motorstek online gekomen. In deze versie zijn naast enkele kleine verbeteringen de volgende zaken veranderd:

Privéberichten
Vanaf nu is het mogelijk om je privéberichten op- of aflopend te sorteren op kolom. Deze sortering wordt onthouden zodat je de volgende keer dat je die pagina bekijkt niet opnieuw de juiste kolom hoeft te selecteren.
Tevens zijn je privéberichten nu opgesplitst in een 'Ontvangen', 'Verstuurd' en 'Prullenbak' map. Hierdoor staan je eigen verzonden privéberichten niet meer tussen de ontvangen berichten, en kan je oude berichten 'verwijderen' door deze te verplaatsen naar de Prullenbak.

Fotoalbum
Je kan nu per fotoalbum en per foto zien hoe vaak deze is bekeken. Je eigen hits worden niet meegeteld, om je betere statistieken te geven.
Ook kan je nu foto's verplaatsen van de ene fotoalbum naar een andere. Dit kan je doen door een foto te openen en links boven op 'Bewerken' te klikken, of door met je muis boven een miniatuurweergave van je foto te staan, en dan op het 'Bewerken' icoontje te klikken.

Video's
Er kunnen nu video's worden afgespeeld in je profiel! Dit kan je doen door bij het bewerken van je profiel in het veld 'Over jezelf' de snelkoppeling van het video'tje te plakken. Momenteel worden alleen links van YouTube, Google Video, Filmpjes.nl en MSN Video ondersteund.

E-mail notificaties
De titel van de E-mail notificaties zijn nu uitgebreid met het type notificatie en de afzender. Hierdoor heb je voordat je de E-mail opent al een beter idee waar het over gaat.

Reacties
Het plaatsen en wijzigen van een reactie is nu nog eenvoudiger gemaakt. Bij een nieuwe reactie zie je meteen dat deze geplaatst is zonder dat hiervoor de pagina opnieuw moet worden geladen. Bij het wijzigen van een reactie komt het tekstveld nu meteen onder de reactie te staan waar je deze meteen kunt bewerken.

Have fun! :)9 Reacties

Door kawarein op Wednesday 26 March 2008 om 17:14

Gebruikers afbeelding van kawarein
alleen hoe maak ik die prullenbak leeg als ie te vol is? :?

Door Ster op Sunday 6 January 2008 om 22:06

Gebruikers afbeelding van Ster
Spataderen?
Specialist in het verwijderen van Spataderen
PolikliniekdeBlaak.nl

Kalk Verwijderen
Zeg vaarwel tegen kalkaanslag!

Vet weg zonder operatie
Lipolyse; Buik - Taille

Zoekt u stofdoeken?
Oud-Walra adviseuse brengt met de alom bekende stofdoek terug!


Heel gek, maar als Google ads stonden deze advertenties op de pagina. :+ :+ En aangezien deze advertenties meestal verband houden met iets op de pagina............. :+ :+

Maar zonder dollen; goed bezig; volgens mij is Motorstek een succes !!

Door Blade op Wednesday 2 January 2008 om 22:51

Gebruikers afbeelding van Blade
Jammer dat m'n youtube linkje er nu niet meer in staat :X

Door GranCandy op Wednesday 2 January 2008 om 10:25

Gebruikers afbeelding van GranCandy
Een functie om meerdere berichten te selecteren (aanvinken) en naar de prullenbak te verwijzen zou nog wel handig zijn. Maar de splitsing (in-/outbox) is op zich al een hele verbetering! *O*

Door zZlaapkopZz op Tuesday 1 January 2008 om 14:59

*O* *O* *O*

toppie *D

Goed begin van het nieuwe jaar... :}

*O* *O* *O*

Door Seven of Nine op Monday 31 December 2007 om 17:06

Gebruikers afbeelding van Seven of Nine
Leuk *O*Alleen doe ik iets fout B| krijg je link met YouTube niet goed ... -O-

© 2007-2019 Motorstek - Powered by Motor-Forum.nl - Hosting by True - Served by Webserver 3

Cookies?Motorstek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.