Motorstek


Blog: Motorduivels raken hun rijbewijs kwijt.

Assen # 20-06-2007 #

Drie motorrijders uit Groningen (20, 21 en 23 jaar) zijn woensdag na een achtervolging door de Asser politie aangehouden. Hun rijbewijs werd ingevorderd, omdat zij over grote afstand diverse keren de maximum geldende snelheid overtraden.
De wilde rit begon op de Duitslandlaan in Assen. De politie kreeg een melding binnen, dat vier motorrijders daar met grote snelheid overheen raasden. Toen de agenten aankwamen, zagen zij nog net hoe het viertal de A28 richting Groningen nam en werd de achtervolging ingezet. Bij de afslag Tynaarlo verlieten de motorduivels de snelweg. Daarbij ging de 21-jarige zó vlak door de bocht, dat hij zijn motor amper onder controle kon houden en een vonkenregen van zijn motor afspatte.
De race werd voortgezet naar Zuidlaren. Hierna namen zij de Ossenbroeksweg, die over gaat in de Ydermade. Daarbij werden snelheden bereikt tot over de 140 kilometer per uur. Een tweede politiewagen was inmiddels omgereden en zette het einde van die weg af. Nadat er een stopteken was gegeven, remde één van de vier af, de rest stoof er van door. De politie kreeg echter ook hen te pakken. Dit trio mocht uiteindelijk hun roze papiertje inleveren.(DvhN)1 Reactie

Door Purple Haze op woensdag 19 maart 2008 om 19:39

Gebruikers afbeelding van Purple Haze
Daarbij ging de 21-jarige zó vlak door de bocht, dat hij zijn motor amper onder controle kon houden en een vonkenregen van zijn motor afspatte.

HAHAHAHAHHA altijd leuk als ze er verstand van denken te hebben.

© 2007-2018 Motorstek - Powered by Motor-Forum.nl - Hosting by True - Served by Webserver 3

Cookies?Motorstek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.