Motorstek


Nieuws: Disclaimer

De onderstaande disclaimer is van toepassing op alle pagina's op Motorstek.nl.
Door gebruik te maken van de pagina's van Motorstek stem je in met de voorwaarden zoals vermeld in deze disclaimer.

  1. Motorstek probeert alle pagina's zo actueel en volledig mogelijk te houden. Dit is echter niet altijd mogelijk. Hierdoor is het mogelijk dat de webpagina's onvolledig of onjuist zijn. Stuur een email naar service@motorstek.nl als je iets tegenkomt wat niet juist is.
  2. Motorstek biedt de alle pagina's aan zonder garantie ten aanzien van functionaliteit en geschiktheid voor een bepaald doel.
  3. De inhoud van de webpagina's is enkel bedoeld voor particulier gebruik. Commerciële profielen zijn niet toegestaan. Het is mogelijk om te adverteren op Motostek, stuur hiervoor een mail naar adverteren@motorstek.nl .
  4. In geen geval kan Motorstek aansprakelijk worden gesteld voor (dreigende) schade die opgelopen wordt voor, tijdens of na het gebruik van de webpagina.
  5. Motorstek is niet aansprakelijk voor uitspraken geplaatst door derden in de profielen en in de commentaren. Kom je iets tegen wat niet door de beugel kan, klik dan op de link "Rapporteer aan de beheerders" of mail naar service@motostek.nl.
  6. Motorstek behoudt zich het recht om profielen en/of berichten geplaatst door derden aan te passen.


Alle rechten zijn voorbehouden.© 2007-2019 Motorstek - Powered by Motor-Forum.nl - Hosting by True - Served by Webserver 2

Cookies?Motorstek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.