Motorstek


Blog: Motorshopper aangekondigd - eindelijk

Vanavond hebben we (eindelijk) onze nieuwe site Motorshopper aangekondigd waar we bèta-testers voor zoeken: Motor-Forum: Proefkonijnen gezocht voor nieuwe website: Motorshopper! 8-)

Ik probeerde me vandaag te herinneren hoe lang we al aan dit project werken. De conclusie was: lang :) Als we over (hopelijk) een paar weken de deuren openen voor het grote publiek hebben we er zeker twee jaar aan gewerkt. Lastig, zo'n fulltime baan naast je hobby :+

Motorshopper is in de basis een marktplaats voor motorrijders. Alle motorgerelateerde producten kun je er aanbieden of zoeken - dus niet alleen motoren. Maar ook kun je er straks recensies lezen die anderen hebben geschreven en kun je er zelf natuurlijk een schrijven.

De site wordt, net als Motorstek en Motormeuk gekoppeld aan Motor-Forum. Als je al een account op MF hebt kun je direct aan de slag en hoef je je niet opnieuw aan te melden. Heb je nog geen account, dan kun je kiezen: of je eerst aanmelden op Motor-Forum, of op Motorshopper - als onderdeel van het advertentie-plaatsen-proces - een account aanmaken dat ook alleen geldig is op Motorshopper (en dus niet op MF). We denken dat dit drempelverlagend zal werken omdat niet iedereen zin heeft een nickname te verzinnen en van plan is om berichten te gaan plaatsen op MF. We houden de userbase dus "schoon", als het ware.

Er is nog wat aardig werk te verzetten, maar hopelijk kunnen we binnenkort wat screenshots e.d. plaatsen. Mensen die het leuk vinden ons te helpen de site te verbeteren door proefkonijn te spelen kunnen zich aanmelden als bèta-tester door op de link aan het begin van dit stukje te klikken.Reacties

Nog geen reacties.

© 2007-2018 Motorstek - Powered by Motor-Forum.nl - Hosting by True - Served by Webserver 2

Cookies?Motorstek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.