Motorstek


Blog: Motorbeurs in Zwolle - 31/1/'10

In de nacht van zaterdag op zondag had het weer eens flink gesneeuwd en gevroren, maar dit keer waren ze bij de NS wel slim bezig. Ze hadden de treinen de hele nacht laten rijden, zodat de wissels niet vast konden vriezen. Daar was ik blij mee, want daardoor kon ik naar de Motorbeurs in Zwolle!

Bij binnenkomst kregen we een geel bandje om de pols als entreebewijs. Het paste niet bij mijn kleren, maar je kan ook niet alles hebben. Ik heb dan liever zo'n lelijk ding dan een stempel op mijn hand.

In de eerste hal stonden vooral veel motoren voor het "modderhappen", zoals motorcross. Erg mooie motoren, maar ik heb er niet op gezeten. Het was niet het soort motor wat ik zocht om later mee op vakantie te kunnen.

In de tweede hal stonden achterin wat motoren die ik wel zag zitten, dus ik ging ze ook maar even testen.

Zo heb ik gekeken of een Kawasaki lekker zat. Hij viel tegen. De ribbeltjes zaten niet zo lekker met mijn blote kont, maar dat kan ik eigenlijk niet mee rekenen. Op de motor draag ik namelijk meer dan een rok en een string.
Maar ondanks de ribbeltjes, zat hij net niet lekker. Dat gold ook voor de BMW en KTM.

Het meeste vreselijk qua zithouding was een racemotor van Kawasaki. Een klein meisje vond de brommer echt geweldig, maar het enige mooie was eigenlijk de kleur. Verder zat hij totaal niet en zijn uiterlijk vind ik ook vreselijk!

Ik vond ook nog twee andere mooie motoren. Ze zaten echt heerlijk! Het ging om twee Bandits 600, maar op een Bandit 650 heb ik ook gezeten en die zat gewoon echt ideaal!!!

http://www.motorstek.nl/download/54748/444a72cc4923657c12944fc7499099ae

Als ie ook nog eens lekker rijdt, dan weet ik wel welke ik graag zou willen aanschaffen na het behalen van mijn A-rijbewijs :Y

Het was een gezellige dag. De beurs was wel kleiner dan dat ik had verwacht, maar dat is niet erg. Klein beginnen is soms wel handig ;) Misschien kan ik ook nog wel naar de beurs in Utrecht...1 Reactie

Door Iridium op vrijdag 5 februari 2010 om 15:34

Gebruikers afbeelding van Iridium
Bandits rijden zeker prettig. En als je beginnende motorrijder bent kan ik je ook aanraden om eens een Suzuki SV650(S) te proberen (heb ik zelf ook, sinds augustus). Toersportmotor, de S-versie zit ietsje sportiever dan de naked-versie en dus ook iets meer voorover (dat moet je wel aanspreken) is een erg prettige motor die je ook na langere tijd nog leuk blijft vinden. En hij heeft een mooi geluid ;) (is een tweecilinder, Bandits zijn viercilinders)

Lekker veel proefritten maken en als je een tegenkomt die je aanspreekt, dan huur je die voor een dag/weekend, dan weet je meteen of je 'm voor langere tijd ook nog prettig vindt rijden.

Succes met lessen!

© 2007-2018 Motorstek - Powered by Motor-Forum.nl - Hosting by True - Served by Webserver 3

Cookies?Motorstek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.