Motorstek


Blog: Nieuwe rubbers

Ben ik toch gewoon weer voor een ritje mee genomen! Het moet niet veel gekker worden. Vandaag een heel lang ritje gedaan. De jongen waar ik bij logeer nam me mee naar een plek waar ik nog nooit geweest ben. Den haag noemen ze het daar.

Daar werd ik neergezet en heb ik een heeeeel lange tijd moeten wachten op hem. Na een paar uur wachten (waarom hij me laat wachten geen idee...) zijn we door gereden naar Amsterdam Zuid. Daar hebben we ook nog even staan wachten, de jongen druk telefonerend naar iemand. Dat ze naar de andere kant van het station moest komen, en toen toch weer de andere kant. Ik snapte het niet meer, en degene aan de telefoon volgens mij ook niet. Bleek dat we aan het eind van het perron stonden, en niet bij de hoofdingangen.

Uiteindelijk hoorde ik mijn rijder zeggen; Tot zo! En voor ik het wist zag ik haar de trap af lopen! Daar was ze weer! Mijn meisje! Na wat gepraat met mijn rijder sprong ze achterop en zijn we half Amsterdam door gereden. Uiteindelijk kwamen we uit in Osdorp (goed opgelet hea!). Daar stapte mijn meisje af, de rijder ook, en zij stapte weer op. We reden een paar meter en toen moest ik even heel veel lawaai maken onder een balkon zei ze. En dat heb ik dan ook gedaan. Keihard gebruld, zo hard ik kon! Blijkbaar woont daar een vriendin van mijn meisje. En die wist niet wat ze zag toen ze over het balkon keek. Ze vond me volgens mij wel mooi!

Mijn meisje en de jongen zijn daar even naar binnen gegaan, en ineens kwam er een andere Goof bij me staan. Dat was gezellig zeg! En voor ik het wist gingen we weer op pad. Samen met die andere goof. Lekker binnendoor, knallen over die lange wegen daar. Toch wat voorzichtig door de bochtjes, want het had geregend. En zelf vertrouw ik mijn voorband ook niet helemaal.

Aangekomen in Hoofddorp ben ik daar uiteindelijk na lang wachten een garage in gereden. Voor ik het wist ging mn meisje aan me zitten. Aan mn schroefjes draaien. Ik dacht bij mezelf; Wat doe je nou!? En voor ik het wist was ik mn bandjes kwijt. Daar stond ik dan, zonder bandjes, zonder velgen. Wat zijn ze nou aan het doen? Ik snapte het niet!

Maar voor ik het wist kwamen ze weer aanrollen. Mijn bandjes waren dat niet. Dat waren veel betere! Daar ga ik volgens mij veel fijner op rijden. Snel kluste mijn meisje de bandjes weer onder me. En toen kwam het mooiste stukje van de avond, even snel heen en weer door de straat. Kijken of alles het weer deed. Nou ga ik je vertellen, alles deed het prima.

Snel gezwaaid naar iedereen die daar nog stond en weer op pad! Na een korte tussenstop bij de Mac Hoofddorp stapte mijn meisje over bij die andere Goof... (ja maar ho is ff! ik ben je motor! Niet die andere goof! Doe is niet!) En bij het stoplicht gingen ze de andere kant op! (Hey! Waar ga je heen!) De rijder reed me weer terug naar Nieuwerkerk... En daar sta ik nu dan. Alweer, met het vooruitzicht dat ik binnenkort ook die andere kant op mag. Maar dan wel met nieuwe bandjes.

Vannacht droom ik; Over de mooie bochtjes die mijn meisje en ik samen gaan rijden...2 Reacties

Door DirtDiver op Friday 10 September 2010 om 13:33

Gebruikers afbeelding van DirtDiver
Echt meesterlijk!! wanneer komt de biografie uit??

© 2007-2019 Motorstek - Powered by Motor-Forum.nl - Hosting by True - Served by Webserver 3

Cookies?Motorstek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.