Motorstek


Blog: Eindelijk!

Vandaag weer een bezoekje gehad van mn meisje. Rond het middaguur kwam ze aangereden . Ze zat achterop bij een Fireblade. Stiekem ben ik nog steeds een beetje jaloers dat ze niet bij mij achterop wil zitten. Want ja, voorop mag ze nog niet.

Ik vroeg me af wat ze kwam doen, het was geen mooie dag. De druppels lekte hier en daar door de carport heen en ik had de zon de hele dag nog niet gezien. Eigenlijk stond ik een beetje te balen. Het mooie weer was namelijk al weer voorbij, en ik had helemaal niet gereden! Maar ja, ik mag niet klagen.

M'n meisje kwam met de sleutels aangelopen en verloste me van het slot rond mijn schijf. Ik begon me af te vragen; “wat ga je doen?”. Snel heeft ze het slot in m'n budy gestopt en draaide toen met de sleutel me van het stuurslot af. Ze stapte op en ging voor op het zadel zitten. Stuurde me onder de carport vandaan en wachtte daar op de Fireblade en de andere motor. Verrek! Dat was ook een Goof! Zelfde als ik!

Langzaam zijn me meisje en ik een stukje gaan rijden. Het bekende stukje door de straat heen en weer die ik al meerdere malen eerder met haar had gereden. Het stukje dus al kennende betekende dat ik toch wel weer onder de carpoolt zou eindigen. Dat was in ieder geval niet de eerste keer dat het gebeurde.

Maar tot mijn verbazing sloot ze weer aan bij de andere twee motoren en gingen we de openbare weg op! Was de dag nou eindelijk toch gekomen!? Mocht ik toch écht mee naar huis?!

Het antwoord daarop was ja… Ik mocht mee naar huis, want nu sta ik hier in de garage in Amersfoort. Nu nog even alleen, straks als het wat kouder word met 2 andere motoren heeft ze me verteld. Dat, en het feit dat ik met de kou niet stil hoef te staan. De verloren tijd gaan we samen ruimschoots inhalen. Ik kijk er nu al naar uit.

Ik kan maar één ding bedenken om te zeggen en dat is; Na diepe dalen komen hoge bergen...Blij dat ik rij.6 Reacties

Door Gambit_2011 op Thursday 30 September 2010 om 13:43

Gebruikers afbeelding van Gambit_2011
Eindelijk veilig thuis, beter dan onder die lekkende carport.
Ook gefeliciteerd met het halen van het rijbewijs van je bazinnetje.

Door Jagertje op Tuesday 28 September 2010 om 17:56

Gebruikers afbeelding van Jagertje
Eindelijk na alle medeleiden die we met je gehad hebben ben je eindelijk thuis. :)
heel veel mooie,veilige en bochtige km's
*O*

Door BlackMaze op Tuesday 28 September 2010 om 12:24

Gebruikers afbeelding van BlackMaze
Gefeliciteerd met je rijbewijs! 8-)

© 2007-2019 Motorstek - Powered by Motor-Forum.nl - Hosting by True - Served by Webserver 3

Cookies?Motorstek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.