Motorstek


Blog: Muziek!

Nadat AudioGalaxy, Napster, eMule, Mininova enz allemaal uit de lucht gehaald of monddood zijn gemaakt ben ik op zoek gegaan naar alternatieven om MP3'tjes te kunnen blijven binnenhalen. Er was nog heel even een alternatief via googlen in de opendir's maar die optie is jammer genoeg ook al vakkundig de nek omgedraaid. Maar, niet getreurd, er blijken op het web nog immer sites te bestaan die MP3's online aanbieden. Een van die sites is BeeMP3.com. Een geweldige site met een echt enorme database aan muzieknummers die overal vandaan worden geplukt, getuige de direkte link naar de nummers.
Het leuke aan zo'n enorme database is dat je, als eenmaal alles wat je wil hebben binnen is, zomaar willekeurige nummers kan gaan downloaden. Soms simpelweg uit verveling en soms uit nieuwsgierigheid naar wat er over een bepaald onderwerp aan liedjes geschreven zijn. Ik doe dat met een enkel zoekwoord of soms meerdere zoekwoorden. Een van mijn favoriete zoekwoorden is uiteraard 'motorcycle'. En wat je dan tegenkomt.....geweldig! Zo ben ik gestuit op het wondermooie 'Motorcycle Mama' van Rust Never Sleeps (in Joplin-style!), het punkrock-achtige 'Motorcycle' van The Rumblestrips en uiteraard 'Motorcycle Emptiness' van de Manic Street Preachers. Een juweeltje is het kolderieke 'Motorcycle Song' van Arlo Guthrie ("I don't want a pickle, I just want to ride on my motorsickle"). Deze kende ik al langer maar de versie die ik had was vol achtergrondruis. En zo zijn er nog veel meer. Ik ben dus nog wel even bezig... ;-)

.3 Reacties

Door Bochtenkoning op maandag 20 december 2010 om 13:01

Gebruikers afbeelding van Bochtenkoning
Grooveshark rules, maar vooralsnog wil ik de nummers toch nog graag zelf hebben. Maar ik stap zeker over als streamen overal goed te doen is! :Y (nu helaas nog niet helemaal het geval)

Door Richard1973 op zondag 19 december 2010 om 11:35

Gebruikers afbeelding van Richard1973
citaat: BlackMaze schreef op maandag 06 december 2010 09:09:

Schrik niet: www.grooveshark.com

Via deze website kun je bijna elk nummer te bedenken intikken en direct streamen.

})


*O* die kende ik nog niet.... thx!

Door BlackMaze op maandag 6 december 2010 om 09:09

Gebruikers afbeelding van BlackMaze
Schrik niet: www.grooveshark.com

Via deze website kun je bijna elk nummer te bedenken intikken en direct streamen.

})

Reactie gewijzigd door BlackMaze op maandag 6 december 2010 om 09:10


© 2007-2018 Motorstek - Powered by Motor-Forum.nl - Hosting by True - Served by Webserver 3

Cookies?Motorstek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.