Motorstek


Blog: Day Zero: update 21-03

Zoals jullie in mijn bijgewerkte blog misschien kunnen zien, ben ik aardig van start gegaan en heb ik al behoorlijk wat punten op mijn lijstje af kunnen strepen. Hierbij daarom een klein verslagje...

1. Start met het opschrijven van mijn 101 doelen
Deze had ik natuurlijk als eerste voltooid, maar het heeft toch wel een paar dagen geduurd voordat ik mijn lijstje vol had. Er zijn nog veel meer dingen die ik nog zou willen doen, maar dit is alvast een goede start :$ .

2. Maak van mijn nieuwe huis mijn thuis met foto’s, decoratie etc.
In week 11 ben ik de hele week bezig geweest met uitpakken, schoonmaken en inrichten. Keuken, badkamer, slaapkamer, bijna alles is klaar. Heb de foto's van mijn mams een mooi plekje gegeven en ook de vlinders uit Kos hebben een plekje aan de muur. Het begint eindelijk ergens op te lijken...

6. Spreek eens af met een oud-klasgenootje
Vlak voor ik weer single werd, voegde een oud-klasgenootje van de middelbare school me toe op hyves. Mijn oude school organiseerde namelijk een Ken-je-klassiekersquiz voor alle (oud-)gymnasiasten. Leek me erg leuk, dus dinsdag 15 maart ging ik op de motor naar mijn oude school. Gezellige avond gehad en mijn kennis was beter dan ik had verwacht.. Gaat zeker nog een vervolg krijgen in ieder geval, want we hebben meteen afgesproken om samen een reunie te organiseren.

29. Een sprongetje te paard nemen
Ik rijd sinds eind januari ongeveer 2x per week op O'Neill (van Fred aka Horsepower-1 hier op Motorstek) en ik wilde ook graag het springen weer eens opppakken. Met een vorig paardje ben ik ooit dwars door een hindernis heen geknald, dus was een beetje angstig, terwijl ik het eigenlijk super leuk vind om te doen. Fred heeft me daarom uitgedaagd om eens een sprongetje met O'Neill samen te doen. Vrijdag 18 maart was het zover... Eerst even losgereden en Fred de eerste paar sprongen laten nemen om te kijken hoe fris hij was. Daarna mocht ik er weer op... hartslag ging flink omhoog, maar na de eerste 2 sprongen begon ik de smaak te pakken te krijgen. Af en toe bleef ik nog een beetje achter, maar al snel kreeg ik wel door hoe hij op de sprong af ging en kon ik wat beter mee zitten in de sprong. Daarna de sprongen nog even wat omhoog gezet en uiteindelijk op 80cm geëindigd. Ben super trots op mezelf en heb nu alweer zin in de volgende keer *D

30. Maak eens een toerrit alleen
Zaterdag 19 maart ben ik even lekker een stukje alleen wezen rijden. Ik had afgesproken om uit eten te gaan 's avonds en daarvoor moest ik eerst naar Heemskerk dus ben met een behoorlijke omweg die kant op gegaan. Vanuit Haarlem door Velserbroek, toen Spaarnwoude in. Eerst even de heuvels op bij Snowplanet, tempo ging stukje bij beetje omhoog, het voelde goed zo. Bij Snowplanet rechtsaf de doorgaande weg op, even stukje knallen om daarna weer rechtsaf het recreatiegebied in te gaan. Asfalt was daar een stuk slechter met veel los grind, maar ik genoot in ieder geval van het weer en de omgeving. Uit Spaarnwoude linksaf richting IJmuiden en via de sluizen uiteindelijk naar Heemskerk gereden. Was een mooi ritje en zeker iets om vaker te doen.

42. Verwijder DE foto's op hyves
Hier heb ik vrij lang tegenop gezien, maar uiteindelijk was het mijn ex die me over de streep trok. Hij reageerde namelijk op een oude foto van me, terwijl ik hem gevraagd had om me met rust te laten. In een woedende, maar ook verdrietige bui heb ik toen alle foto's van ons samen verwijderd.

43. Nodig een vriend(in) voor eten uit
Uitgevoerd in combinatie met punt 29. Fred kwam mij ophalen om naar O'Neill te gaan en we hadden afgesproken dat hij dan bij mij kwam eten. Natuurlijk moest ik even mijn kookkunsten laten zien dus had ik voor mijn doen aardig uitgepakt. Ik heb gegrilde zalm gemaakt, met rijst in de vorm van een mooi torentje en coleslaw in combinatie met een lekker wit wijntje. Als toetje hadden we vanille-ijs met schijfjes verse mango. Volgens mij heeft het in ieder geval wel goed gesmaakt :$.

78. Ergens uit eten waar ik normaal nooit zou komen
Zaterdagavond 19 maart uit eten geweest in Haarlem. Eerst even een biertje gedronken bij Grand Cafe Brinkmann en daarna terecht gekomen bij Piazza Viva op het hoekje van de Grote Markt. Klein Italiaans restaurant met een zeer selectieve kaart, uit mezelf zou ik er niet zo snel heen gaan maar het eten was er prima. De spaghetti formaggio viel wel erg zwaar op mijn maag door alle kaas, maar natuurlijk had ik nog een plekje overgelaten voor een prima Tiramisu :9 . Al met al dus een prima avond!

Dat was het weer even voor nu. Ik houd jullie op de hoogte ;)1 Reactie

© 2007-2019 Motorstek - Powered by Motor-Forum.nl - Hosting by True - Served by Webserver 2

Cookies?Motorstek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.