Motorstek


Blog: Grenzen voorbij

Wat maken wij de laatste tijd toch veel samen mee. Al genoeg oeps momentjes waar we het samen gelukkig heel vanaf hebben gebracht.

De laatste lange trip was echt geweldig. We zijn zo ver weg geweest! Ik heb gewoon 2 keer een grensbord voorbij zien knallen. De eerste keer een grensbord van België, de tweede die van Frankrijk. Want waar gingen we heen? Parijs!

Het was wel een eindje rijden moet ik zeggen, we zijn wel een aantal keer gestopt zodat ik weer wat kon drinken. Het was zacht gezegd wel een beetje warm daar in Frankrijk. De weg erheen hebben we lekker hard doorgereden maar daar in Parijs aangekomen… Wat rijden ze daar als gekken zeg! Die motorscooters hebben lef zeg! Ze gingen zo hard door het verkeer heen dat ik er angstig van werd. M’n meisje durfde zelf ook niet zo goed merkte ik, dus we lieten ze maar razen.

Aangekomen in Parijs hebben we zo veel gezien! Een heel grote boog gemaakt van steen, een heel groot paleis en ook nog een heel hoge toren. Die hoge toren vond ik het mooist. Daar heb ik nog even met mijn meisje mogen poseren. Knap dat ze me vonden! Iedereen wilde met me op de foto. En uiteindelijk ook nog even mijn meisje erbij geroepen. Vond het toch wel stom zonder haar op de foto met een vreemde.

Parijs is wel een lastige stad om te rijden moet ik je vertellen hoor, steeds maar van stoplicht naar stoplicht. Weet niet welke gek dat verzonnen had maar die mogen ze het helemaal opnieuw laten doen. Dat stil staan om de paar meter vond ik maar niets. Kreeg het ook zo warm van dat steeds optrekken en afremmen.

We merkten wel hoe langer we in Parijs rondreden hoe meer mijn rijder durfde. Ik vond het wel een beetje spannend zo hard knallen over de periferique! Maar uiteindelijk reden we alsof we in Parijs geboren en getogen waren. Toch moet ik toegeven; ben wel een beetje jaloers op die motorscooters. Die konden zich door gaatjes wurmen waar ik met mn dikke buik niet door kon.

De dag dat we terug moesten was ook wel weer snel aangebroken. Stiekem vond ik dat wel fijn want Parijs is leuk, maar niet als het zo warm is. Ik was eigenlijk iedere dag wel aan het huffen en puffen omdat het zo warm was!

Helaas werd het marietje* toch iets te warm toen we wilde vertrekken en hebben we nog een lange tijd moeten wachten tot ook zij in staat was om te vertrekken. Ik ben maar met haar mee gegaan naar de Honda garage omdat die prutsers van de wegenwacht het niet konden vinden. Daar waren ze heel lief voor haar en hebben ze haar zo weer bij gekregen dat ze weer in staat was mee te rijden naar huis. Want ja; je laat je medemotor toch niet staan in Parijs? Vooral niet zo een oude dame als Marietje.

Toen we terug waren in nederland en ik thuis rook hebben we er nog maar even het gas op gegooid, want ik wilde net zo graag naar huis als mn rijder. De buurt nog maar even wakker gebruld; als ik niet slaap doen jullie dat ook niet.

Thuis aangekomen heeft ze alle last weer van me af geladen en me een lekkere wasbeurt beloofd. Daar kijk ik naar uit!

Maar eerst; lampjes uit en sleuteltje om…*Honda blackbird van MF'er Fladder5 Reacties

Door Steppie00 op Tuesday 12 July 2011 om 13:01

Leuk geschreven stukje.
Ga zo door!

Door _charlie op Saturday 2 July 2011 om 21:37

Gebruikers afbeelding van _charlie
citaat: roxio86 schreef op zaterdag 02 juli 2011 10:53:

Cool stukje!

Vraag mem af en toe ook wel af hoe me cbr de rit nou beleefd.

Ik gok op lekker net als het baasje


Het is vanuit de cbr geschreven ;)

Maar ik hoop het :P

Door roxio86 op Saturday 2 July 2011 om 10:53

Gebruikers afbeelding van roxio86
Cool stukje!

Vraag mem af en toe ook wel af hoe me cbr de rit nou beleefd.

Ik gok op lekker net als het baasje

© 2007-2019 Motorstek - Powered by Motor-Forum.nl - Hosting by True - Served by Webserver 3

Cookies?Motorstek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.