Motorstek


Blog: Wanneer houdt het een keer op IV

Een mens zit raar in elkaar, zeker waar het motoren en motor rijden betreft. Ik had toch met de X4 een perfecte motor.. alleen wat last van rijwind boven de 160 km/u.
Dus bij het eerste sprankje financiële ruimte.. ja hoor.. toch weer een graai in de schatkist, en een leuke fiets voor "er bij" gekocht.

Wist ik veel dat een Kawa ZZ-R1100 zo lekker reed. Zit ik weer met een overbodige X4. Of.. om het vriendelijker naar mijn trouwe Honda te zeggen.. "op welke motor zal ik vandaag eens rijden".

Maar het is toch vreemd.. een nieuw paar schoenen kopen stel ik zo lang mogelijk uit (tot de gaten er in vallen, en dan NOG even), maar even een extra motor kopen voor het leuk.. gelijk doen!1 Reactie

Door Bochtenkoning op dinsdag 26 juli 2011 om 12:30

Gebruikers afbeelding van Bochtenkoning
Welkom tot het gilde der 'MeerdereMotoren-bezitters'! je koopt iets voor 'erbij' terwijl die motor dan het meest wordt gebruikt, zo herkenbaar. Ik heb een paar jaar geleden een Beemer erbij gekocht en dat bleek zo'n goede vriend en reismakker dat de Honda al snel uitsluitend spinnewebben ging verzamelen. Maar verkopen is ook zonde, ik krijg er geen drol meer voor terug en het is eigenlijk ook wel kicken. Je kan je dan meten met lui als Jay Leno of een Saudische sjeik die ook meerdere motoren hebben. Best rijk gevoel... ;)

© 2007-2018 Motorstek - Powered by Motor-Forum.nl - Hosting by True - Served by Webserver 2

Cookies?Motorstek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.