Motorstek


Blog: Het gebeurt iedere motor een keer

Zo, ik mag het stokje overnemen van de Div. Ik ben niet zo spraakzaam, ik ga liever lekker een stuk rijden, lekker brullen. Alhoewel de laatste keer even schrikken was.

Duitsland schijnt een favoriet land te zijn van mijn eigenaresse, ik ben er nu al een paar keer geweest. Jammer dat ik dan altijd wat stiller moet zijn, maar dat mag de pret niet drukken. Het laatste weekend dat we in Duitsland waren, ging het niet echt lekker op het begin. We reden er al in het donker naar toe, daar vond ik weinig aan, ik kon namelijk niets zien van de omgeving! Maar de volgende dag gingen we gelukkig de betere wegen opzoeken. Maar lekker doorrijden, ho maar. Wat reed ze slecht zeg! Ik heb haar een keer flink laten schrikken, maar daar leek het alleen maar erger van te worden. Gelukkig ging het de volgende dag stukken beter, toen heb ik echt kunnen genieten.

Toen kwam de terugreis. Ze had er lekker de vaart in, en aangezien ze nu ook zoín kastje op haar stuur had, vertrouwde ik haar volledig. Ze wist de weg en kon zien wat er ging komen. Maar nu had ze toch echt even niet opgelet. We kwamen aan bij een bocht naar rechts en meteen daarna een haarspeldbocht naar links. Ik merkte al dat we te hard gingen, ze probeerde nog te corrigeren maar we belandden toch in het gras naast het asfalt. Tja, en toen kon ik het ook niet meer houden. Mijn voorwiel gleed weg en zij schoof over haar buik door de berm. Ik heb wel een flinke klap gehad toen, mín voorpoten waren flink krom. Ik snap ook niet hoe ik naar huis ben gekomen, maar zij heeft me niet gereden. Dat snap ik wel, het was een flinke klap.

Uiteindelijk heb ik twee maanden stilgestaan, maar afgelopen weekend heb ik eindelijk nieuwe voorpoten gekregen! Ik merkte aan het kleine testritje dat het goed zat. Dus kom maar op met dat mooie weer, we gaan knallen!Wacht. Is het winter? Ja potverÖ


Bandiet1 Reactie

© 2007-2019 Motorstek - Powered by Motor-Forum.nl - Hosting by True - Served by Webserver 2

Cookies?Motorstek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.