Motorstek


Blog: AVB!!!

Man, man, man,

Wat regende het vandaag! En natuurlijk heb ik dan uitgerekend vandaag AVB examen. Vanochtend in de stromende regen nog even alle oeffeningen met succes doorgenomen, en vervolgens via binnendoorweggetjes onder de bomen naar de examenplaats in Rosmalen gereden. Yes! Ik was als eerst. Ik zet mn helm op mn kop, trek mijn doorweekte handschoenen weer aan en doe een verwoedde poging het zadel nog wat droog te krijgen.

De eerste oeffening was het parkeren van de motor. Deze ging goed. Vervolgens door naar de langzame slalom. Ook deze was prima, in één keer goed. Bij de noodstop ging het wat minder, door het enorm natte wegdek blokkeerde het achterwiel al snel, maar dat wist ik te corrigeren. De examinator vond dat ik het prima opgelost had, maar moest hem wel overnieuw doen. Nu wat rustiger met de achterrem, hij was nu wel goed! De uitwijkoeffening, snelle slalom, straatje keren, presiciestop volgden, ook allemaal met succes. Nadat ik de snelle slalom uitgevoerd had, kwam de examinator naar me toe en gaf me een hand: ik was geslaagd. Ik en de honda hebben het geflikt!

Doorweekt reden we op de snelweg terug naar de rijschool. Rijinstructeur tevreden, en gaf me een nieuwe datum om naar uit te kijken: 25 juni. Als ik dan hetzelfde kunstje ook op de weg goed uitvoer, mag ik van mijn motor gaan genieten!3 Reacties

Door KRS-M900 op dinsdag 12 juni 2012 om 18:50

Gebruikers afbeelding van KRS-M900
gefeliciteerd met het behalen van AVB *O*

Door Elles op donderdag 7 juni 2012 om 07:37

Gebruikers afbeelding van Elles
Alles voor mijn roze papiertje! Ja motorrijden blijft leuk. Zelfs in zulk rotweer!

Door marcelcbr1000rr op donderdag 7 juni 2012 om 00:41

Gebruikers afbeelding van marcelcbr1000rr
Als je het bij dit bagger weer al goed gedaan heb, zal dat ook zeker wel gaan. Leuk he dat motor rijden. :]

© 2007-2019 Motorstek - Powered by Motor-Forum.nl - Hosting by True - Served by Webserver 2

Cookies?Motorstek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.