Motorstek


Blog: Mijn super wensdag.. 5 maart 2010 #MakeAWishNederland

Verhaaltje van een wensdag van een ziek meisje Mariska
Ik kreeg een Doe een Wens dag op 5 maart 2010

We werden om 9.00 uur opgehaald door de wensvervullers,toen we naar buiten kwamen stond er een motoragent en de plaatselijke pers van de Kollumerkrant en Fryslan,er werden wat foto's gemaakt en stapten we in een luxe auto op weg naar.....de politieagent bleef voor ons rijden waar we uiteindelijk stopten in Groningen voor de kledingwinkel H&M waar ook de nodige papparazzi stond te fotograferen.
De winkel was versierd met :Welkom Mariska en er hingen ballonnen en ik had een eigen kleedkamer,ik mocht samen met Alwin kleding gaan uitzoeken, ik had verkoopsters e.d om mij heen die speciaal voor mij klaar stonden,zelfs de koffie,koekjes etc ontbraken niet.
Daarna werd ik door de kapster en visagiste mooi gemaakt om verder te genieten van de dag.
Bij het verlaten van de winkel was het tijd om een hapje te gaan eten en bij aankomst in het restaurant schoven er 2 mannen aan tafel die vertelden dat zij ook een verassing voor mij hadden.de 1 vertelde dat hij van het motorblad kicXstart was en de andere van Yamaha.
Ik kom op de voorpagina van het motorblad KicXstart op 25 maart.
Toen we naar buiten gingen stonden de leerlingen en leerkrachten van mijn school te wachten en te klappen voor mij en er stond een mooie witte limousine waarbij wij een groepsfoto hebben gemaakt.
Omdat er meer motoragenten bij kwamen werd het steeds drukker op het plein waarbij veel mensen vroegen welke ster er was....dat was erg leuk om te zien en te horen.
We werden onder escorte van de agenten in de limo naar het Ossenmarkt gebracht waar tot onze grote verbazing......heel veel motors en pers van tv noord en sbs 6, Oog TV etc stonden!!!!!
Deze mensen waren speciaal voor mij gekomen en we hoorden dat er ong 200 motorrijders aanwezig waren,dit was een geweldig en ontroerend moment!!!! en er stonden weer paparazzi te fotograferen.
Ik heb een rondje gelopen en gesproken met rijders en de pers waarna we weer in de limo stapten richting het TT circuit in Assen.
Onderweg werden er door verkeersregelaars alle op en afritten afgezet om ons en de stoet van ong 2 km met motorrijders in goede banen te begeleiden naar Assen en als we door het achterraam van de limo keken zag je een lange stoet van motor's en dat was heel hartverwarmend om te zien.
Helaas werden de weersomstandigheden er niet beter op want er viel behoorlijk veel natte sneeuw maar de motoren bleven ons volgen tot het circuit in Assen.
Onder het genot van een kop koffie werd er verteld dat helaas door het weer niet op de baan van het circuit kon worden gereden omdat het te gevaarlijk werd,dit was jammer maar de rijders maar hadden alle begrip.
Ik kreeg te horen dat de motor van mijn Favoriet VALENTINO ROSSI voor mij klaarstond om er op te mogen zitten en foto's te maken en dat ik 24 juni in Assen een Ontmoeting met mijn favoriet krijg!!
Ik kreeg van enkele rijders nog cadeautjes zoals petjes,sleutelhangers, een boek over Rossi,ook kreeg ik nog een schaalmodel van de yamaha YZR-M1.
Na het bedanken gingen de rijders en een foto te hebben gemaakt van de motor van Rossi weer richting huis en we hoorden dat er motorrijders uit Brabant e.d vandaan kwamen,deze moesten in het slechte weer allemaal weer terug.
Dit te horen dat zij speciaal voor mij kwamen....was een overweldigend en kippenvel gevoel.
Ik werd in een soortgelijke jas van Rossi gehijst en kreeg de helm van Rossi op en werd een fotosessie gemaakt,daarna de pers te woord gestaan en het is gisteravond uitgezonden in "Hart van Nederland".
Daarna weer in de limo richting......dat werd het plaatsje Niekerk waar ik in een schoenenwinkel(De Vos) 2 paar schoenen heb mogen uitzoeken en zelfs Alwin kreeg een paar schoenen.
Toen weer in de limo richting Beetsterzwaag waar we heerlijk chinees hebben gegeten en bij hebben gepraat over de geweldige dag.
Daarna richting huis.......waar onze familie op ons zaten te wachten met koffie en gebak,de taart was gemaakt door de plaatselijke bakker met een foto van Rossi met de tekst:foar Mariska.
Alwin en ik kregen nog een paar cadeautjes van de stichting doe een wens en gingen de wensvervullers weer richting huis om ook net als ons klaar te gaan zitten voor Hart van Nederland.
Deze dag is voor ons allemaal en vooral voor mij dan ook ONVERGETELIJK !!!!!!
We hebben deze dag menig traantjes laten vallen want dit was echt een Superdag.
Iedereen die hier aan mee heeft gewerkt zij Kanjers en wij zullen dit nooit vergeten.
Volgende week komt het nog in een aantal kranten,zelfs op youtube staan allerlei filmpjes van deze geweldige dag.
We willen iedereen Bedanken die deze dag zo Fantastisch hebben gemaakt,we kunnen er eigenlijk geen juiste woorden voor vinden,we zijn eigenlijk.....Sprakeloos,het was HARTVERWARMEND.2 Reacties

Door MariiskavW op maandag 11 maart 2013 om 20:46

Gebruikers afbeelding van MariiskavW
citaat: Winchester schreef op dinsdag 12 februari 2013 10:00:

Mariska,

Mooi verhaal om te lezen en dat er dat soort stichtingen bestaan :)
Destijds dat ik vocht tegen hodgkin (yeps, ook ex-kanker patiënt) bestond dit nog niet.
In die tijd (jaren 80) kwam net het Ronald mc Donalds huis om de hoek kijken.Hallo,

Mooi dat het inderdaad bestaat en ook vele organisaties die dingen organiseren voor kankerpatiënten. Nu wordt het tegenwoordig wat luxer nu allemaal. Okee dat is lang zo leuk niet als Doe een Wens.
Groetjes

Door Winchester op dinsdag 12 februari 2013 om 10:00

Mariska,

Mooi verhaal om te lezen en dat er dat soort stichtingen bestaan :)
Destijds dat ik vocht tegen hodgkin (yeps, ook ex-kanker patiënt) bestond dit nog niet.
In die tijd (jaren 80) kwam net het Ronald mc Donalds huis om de hoek kijken.

© 2007-2018 Motorstek - Powered by Motor-Forum.nl - Hosting by True - Served by Webserver 3

Cookies?Motorstek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.