Motorstek


Blog: Motor en imago

Ik heb v/d week moeten lachen. Een kennis weet dat ik een BMW R1200RT heb. Een misschien wat 'saaie' motor maar ik zie 't als een wolf in schaapskleren maar verder een keurige standaard nette en stille motor.

Onlangs heb ik, puur voor de lol, een ouwe Kawa chopper gekocht voor een paar honderd euri via marktplaats. Een 400cc 2 cylinder met een lekker geluidje in de uitlaat.

Terug naar die kennis, die stond maar heel raar te kijken want die zag mij dus niet op zo'n oud knalbeest door het dorp heen rijden. Dat paste helemaal niet bij mijn "imago" van brave BMW rijder.

Een beetje hetzelfde wat ik onlangs bij een andere motorrijder hoorde. Die heeft een BMW (K serie) en een HD Roadking..

Iemand nog meer van dit soort grappige imago-schade verhalen of van die die 'onmogelijke' combinaties van motoren?2 Reacties

Door Golyo op woensdag 23 oktober 2013 om 12:42

Gebruikers afbeelding van Golyo
ik ben zelf niet zo lang geleden van een Yamaha XV1600 over gestapt naar een BMW K 1600 GTL. verbaasde blikken alom. maar ik heb de instelling "waarom niet ?"

Door VreemdeBeet op dinsdag 3 september 2013 om 12:44

Gebruikers afbeelding van VreemdeBeet
Leuk is dat he, mensen die van die dingen doen die je niet gelijk verwacht?
Zoals een maat van me, die altijd het liefst een beetje op de achtergrond blijft in gezelschappen.
Zijn eerste auto was gewoon een normale Ford die hij van zijn ouwelui had overgenomen. Daarna kocht hij een 4x4 terreinwagen, die later is ingeruild voor een kanariegele wagen. :Y Op de weg valt hij wel op, zeg maar.

© 2007-2018 Motorstek - Powered by Motor-Forum.nl - Hosting by True - Served by Webserver 3

Cookies?Motorstek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.