Menu
Your Cart
Gratis verzending naar NL en BE vanaf €200 Op maandag t/m vrijdag vóór 16:00 besteld is dezelfde dag verzonden Gratis advies

Verwarmde Handschoenen

Verwarmde handschoenen van 30seven en Lenz zorgen ervoor dat u geen koude handen en koude vingers meer heeft in de meest extreme winters. Deze topmerken hebben elektrisch verwarmde handschoenen voor iedereen. De 7V verwarmde handschoenen worden voornamelijk gebruikt door mensen die koude handen hebben en hier hinder van ondervinden. De handschoenen met verwarming kunnen gebruikt worden voor (buiten)activiteiten zoals wandelen, fietsen, skiën, etc.. De 7V verwarmde handschoenen op batterijen worden veel gebruikt voor woon-werkverkeer fietsers maar ook voor fietsen ter recreatie, zoals mountainbiken, wielrennen.

Verwarmde Motorhandschoenen

Zo zijn er voor de motorrijders verwarmde motorhandschoenen van Keis die op de accu van de motor worden aangesloten. Ook zijn er elektrisch verwarmde motorhandschoenen op batterijen die u niet op de motor aansluit. In beide gevallen is de warmte in te stellen op een voor u gewenste temperatuur. De handschoenen met verwarming zorgen voor een hogere mate van veiligheid als u op de motor zit. U neemt geconcentreerder deel aan het verkeer, heeft geen verkrampte vingers waardoor u in staat bent de remmen van uw motor in te knijpen en een noodsituatie af te wenden. Ook in de winter kunt u dus veilig motorrijden, naar uw werk of via een mooie route via de binnenwegen naar uw favoriete motorstek.

Verwarmde kleding bij medische problemen

Verwarmde kleding wordt veel gebruikt voor mensen met medische problemen, zoals de ziekte van Raynaud en reuma.

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en uw gebruikerservaring te verbeteren.