Motorstek10 Reacties

Door ©Stoffel op Thursday 12 July 2012 om 16:48

Gebruikers afbeelding van ©Stoffel
*O* *O* Van Harte GEFELICITEERD "vriend" met je 48e Verjaardag. *O* *O*

Cordiali Saluti

Martien :W

Door Ballie_ op Monday 25 June 2012 om 21:52

Gebruikers afbeelding van Ballie_
Komt goed.

Maar wel k*t voor je, dat je momenteel zelf niet mag rijden. Voor hoe lang is dat? Als bijrijder is misschien wel relaxed, (voor even) maar na een poosje wil je toch zelf weer controle over 't voertuig.

De lijnbaan, daar heb ik zelf ook gewoond, van 1976 tot 1980. En de grootouders van een ex van mij wonen daar nog, (als ze allebei nog leven). Maar ik zou zo niet meer weten op welk nummer.

Hoewel ik daar ook al meer dan 10 jaar niet meer geweest ben, dus wie weet zijn ze inmiddels ook al wel weg.

Door ©Stoffel op Sunday 24 June 2012 om 22:13

Gebruikers afbeelding van ©Stoffel
citaat: Ballie_ schreef op zaterdag 23 juni 2012 23:58:

Heb de link geprobeerd, maar ik mag er blijkbaar (nog) niet op. Is ook geen ramp hoor. Ik lees toch voornamelijk in de technische hoek.

Dat is waar ook. Dan moet je 1 maand lid zijn. Dat is het OFF-Topic gedeelte. Daar zit een heleboel items die niets met motorfietsen te maken heeft. Bijvoorbeeld het grote tieten-topic en Auto's en nacht-topic noem maar op. Lekker belangwekkend allemaal. Groet Martien.

Door Ballie_ op Saturday 23 June 2012 om 23:58

Gebruikers afbeelding van Ballie_
Heb de link geprobeerd, maar ik mag er blijkbaar (nog) niet op. Is ook geen ramp hoor. Ik lees toch voornamelijk in de technische hoek.

Reactie gewijzigd door Ballie_ op Saturday 23 June 2012 om 23:59


Door ©Stoffel op Saturday 23 June 2012 om 21:21

Gebruikers afbeelding van ©Stoffel
Op het MF is ook een truckers topic. http://www.motor-forum.nl...ffeurspraat-en-inf-1.html
Daar zit ik af en toe ook op. Ik heb een week geleden een botsing gehad met een paal bij Zoetermeer. Heb een Black out gehad. Wet niets meer 10 min daar voor en daarna ook niet meer. Mag ff niet rijden. Heb nu 2 dagen 2 Chauffeurs opgeleid.Voor het Greenery gebeuren dat waren dozenschuivers. Maar ben voorlopig uit geschakeld als Chauffeur. Ik heb het hele verhaal op dat topic geschreven. Wel relaxt om als bijrijder te werken.

Mijn broer woont in de Lijnbaan. Heeft ook een Vmax. Ik woon in de Zeeheldenbuur. Bij de HUBO ben ik al meer dan 30 jaar weg. Toen ik daar weg ging was hij meteen failliet.Kwam geen kip meer.
Groetjes uit Maassluis.

Door Ballie_ op Friday 22 June 2012 om 23:55

Gebruikers afbeelding van Ballie_
Ik dacht al dat die foto met die vrachtwagen op Westerlee was genomen.

Als ik weer een wagen van Vreugdenhil zie in Breda, gooi ik mijn zwaailichten wel ff aan O-) Ik rij met een betonmixer (DAF CF) van de Mebin in Breda. Als ik tenminste niet in het lab sta... In dat geval wordt mijn wagen door inleenkrachten aan barrels gereden...

Hmm, ten oosten van het centrum... Overkant van de P.C.Hooftlaan? Dan ga je richting het Wipperspark... Zelf heb ik door (bijna) heel Maassluis heen gezworven. Bomenbuurt, Vertowijk, Centrum, Burgemeesterbuurt, en weer Centrum.

De HUBO ken ik nog wel, daar heeft later nog een dozenschuiver gezeten, hoe heette die ook al weer. Verkocht veel van die zelfbouwkasten e.d. een beetje ikea stijl, maar dan anders... Maar de Hubo is al weer een hele tijd geleden. De mensen die daar werkten kan ik mij echt niet meer herinneren.

Groeten uit Roosendaal...

Door ©Stoffel op Friday 22 June 2012 om 23:06

Gebruikers afbeelding van ©Stoffel
Hi Frans. De wereld is maar klein. Woon een steenworp van het centrum van Maassluis in oostelijke richting. Ik zou ook best wennen in Brabant maar ik ben met de mooiste vrouw uit Maassluis getrouwd en die voelt zich juist thuis in Maassluis.
Ik rij groente en fruit voor The Greenery. Dan rijd ik regelmatig naar Breda Etten-Leur Of Zeeland.
Mijn vrouw Elizabeth heeft sinds 1978 ook haar "Ä"rijbewijs. Ik heb heel vroeger bij HUBO gewerkt op de Noordvliet als Verkoper/Zaagafdeling. Bekijk mijn foto's ff misschien gaat er een lampje branden.
Misschien kunnen we vrienden worden? Ik stuur wel een verzoekje. Houden we nog ff contact. Groet Martien. :W

Door Ballie_ op Friday 22 June 2012 om 19:01

Gebruikers afbeelding van Ballie_
Jazeker, helemaal nieuw hier. Ik lees al een poosje mee op mf, en zodoende hier terecht gekomen.

Maar 't moet niet gekker worden... Je komt uit Maassluis zie ik. Daar heb ik zelf ook bijna 30 jaar gewoond. Totdat ik mijn vrouwtje tegen kwam, die zich in het Brabantsche land toch beter thuis voelde. Ik woon hier nu ruim 10 jaar, en voel mij hier prima op mijn gemak. (Home is where the heart is ;))

Waar zit je ergens in Maassluis?

Qua werk kunnen we elkaar ook een had geven, al rij ik wel met wat anders rond dan jij. Maar ik hoef nooit te zoeken naar mijn lading. Die valt er vanzelf in ;)

Door ©Stoffel op Thursday 21 June 2012 om 22:27

Gebruikers afbeelding van ©Stoffel
*O* *O* Hi FRANS...... Nieuw hier? ......Welkom op Motorstek.nl *O* *O*

© 2007-2019 Motorstek - Powered by Motor-Forum.nl - Hosting by True - Served by Webserver 3

Cookies?Motorstek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.