Motorstek


Reactie

Door The Bastard op maandag 20 april 2009 om 16:40

Gebruikers afbeelding van The Bastard
citaat:
Muerte schreef op zondag 19 april 2009 21:08:

[...]

ik een uber spammert?? mijn profiel staat bijna alleen maar vol met jouw berichtjes! :P

maar tis heeeeerlijk weer om te rijden :Y daarom ga ik dinsdag ook de onderdelen bestellen om de duuc rijdend te krijgen ;)

whahah nu al je buren aan het treiteren, doe je goed! hahah, maaruh, warmdraaien, foei, is toch nergens voor nodig! aso! :+ Wel lekker gereden verders?

Uhh.. heb de choke van Daatz haar motor gerepareerd (samen met haar, leert ze meteen ook hoe dat moet :P), zus en zwager kwamen op visite, dus veel gelachen. Vandaag gewielrent, huis schoongemaakt en zo nog ff wat sleutelen. Jij nog meer gedaan dan gereden??

kuzJa lief he ik ben ook bijna de enige die wat zet ook al heb je niet zoveel vrienden :P kan ik jou toch niet in de steek laten :+

Heerlijk gereden top gewoon. Wat heb ik nog meer gedaan dit weekend een kledingkast gekocht en nog wat spullen voor mun huisy. Lekkr van de zon genoten. Stenen gehaald voor mun tuin wat een werk zeg haha maar goed.
En veel vrienden bezocht en heerlijk uitgeslapen en gesport :P wat wil je nog meer hihi.. ohhh ja zwemmen daar heb ik wel zin in ;)

Dus je bent wel handig?

x

Reactie code:
Citaat code:

© 2007-2018 Motorstek - Powered by Motor-Forum.nl - Hosting by True - Served by Webserver 3

Cookies?Motorstek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.