Motorstek


Reactie

Door Inactive1 op zondag 27 september 2009 om 04:37

citaat:
YZF-Rider schreef op dinsdag 22 september 2009 21:56:

[...]

Damn kerel.... -O-

Das niet zo mooi man :N Tja je kunt er wel makkelijk over praten, maar toch is het klote Ronald! Sterkte er in iedergeval ermee om het te verwerken! Tja voor mij is de pret er verlopig ook van af. Was 2 Sep aangehouden door een Video auto van The Police... -O- Reed iets te hardt in de BBK... :X 81 Km te hard.... O-) Dus ik moet nog voorkomen, inmiddel me RBW wel terug. Maar ben benieuwd wat ik voor geschotelt krijg van Justitie... -O-

Maar ik denk al dat ik daar erg ziek van ga worden! Maargoed, wie zien het allemaal wel....


Groetjes Niels & Take Care kerel... :W


Damm das ook niet echt grappig zeg maar :( Ben wel een aantal maal aan de kant gezet maar door goed in de spiegels te kijken hebben ze me nog niet kunnen meten op mn snelheid. Dus wel wat geluk gehad. Maar ja met zo een 1 zit je echt in no time op de invorderings grens _O- dus kijk wel uit wat en hoe ik het doe.

Kwa scheiding. Tja het is mijn besluit geweest. Het zij zo. Liep al meer dan anderhalf jaar niet lekker en om nu je zelf weg te cijferen is ook niet iets wa je vol kan houden tot in de eeuwigheid. Dus toch maar het besluit genomen. Inmiddels wel samen met een ander en niks en niemand minder dan met Lady_yce. Dus tja. Het leven kan vreemd lopen soms. Ben dol blij met haar. En wat heel belangrijk is is dat ze mijn kids accepteerd. Mijn ex vrouw heeft wel een vermoeden maar tja dat laat ik nog even in het achter wegen. Wil haar ook niet voor der hoofd stoten door even te melden dat ik een ander heb. Komt vanzelf wel als alles wat rustiger is geworden.

Maar Niels suc6 met je RBW man. En kijk de volgende keer wel goed in je spiegels want je RBW is wel goud waard ;)

Take care old chap. :W

Reactie code:
Citaat code:

© 2007-2018 Motorstek - Powered by Motor-Forum.nl - Hosting by True - Served by Webserver 2

Cookies?Motorstek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.