Motorstek


Reactie

Door YZF-Rider op zondag 27 september 2009 om 09:07

Gebruikers afbeelding van YZF-Rider
citaat:
messy schreef op zondag 27 september 2009 04:37:

[...]


Damm das ook niet echt grappig zeg maar :( Ben wel een aantal maal aan de kant gezet maar door goed in de spiegels te kijken hebben ze me nog niet kunnen meten op mn snelheid. Dus wel wat geluk gehad. Maar ja met zo een 1 zit je echt in no time op de invorderings grens _O- dus kijk wel uit wat en hoe ik het doe.

Kwa scheiding. Tja het is mijn besluit geweest. Het zij zo. Liep al meer dan anderhalf jaar niet lekker en om nu je zelf weg te cijferen is ook niet iets wa je vol kan houden tot in de eeuwigheid. Dus toch maar het besluit genomen. Inmiddels wel samen met een ander en niks en niemand minder dan met Lady_yce. Dus tja. Het leven kan vreemd lopen soms. Ben dol blij met haar. En wat heel belangrijk is is dat ze mijn kids accepteerd. Mijn ex vrouw heeft wel een vermoeden maar tja dat laat ik nog even in het achter wegen. Wil haar ook niet voor der hoofd stoten door even te melden dat ik een ander heb. Komt vanzelf wel als alles wat rustiger is geworden.

Maar Niels suc6 met je RBW man. En kijk de volgende keer wel goed in je spiegels want je RBW is wel goud waard ;)

Take care old chap. :W

Kijk het is natuurlijk mega fijn als je vriendin je kids accepteerd :) Achja, dat van je ex-vrouw zou ik gewoon even op een laag pitje zetten! Want aan gezever & ellende heb je niks aan! En je kids helemaal niet.

Ik heb het besluit genomen om me R6 eruit te doen! En ik ga me volgend jaar vermaken op het Circuit! Aangezien ik me RBW echt nodig heb O-)

Rustig aan! En ik spreek je nog :W


Gr Niels

Reactie code:
Citaat code:

© 2007-2018 Motorstek - Powered by Motor-Forum.nl - Hosting by True - Served by Webserver 2

Cookies?Motorstek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.