Motorstek


Reactie

Door ęStoffel op Saturday 15 May 2010 om 21:27

Gebruikers afbeelding van ęStoffel
citaat:
Nils89 schreef op zaterdag 15 mei 2010 21:08:

Bedankt nog voor de felicitatie voor mn 21e verjaardag! Ook bedankt voor het berichtje op youtube (nielsMF) ik zit echt te genieten van je filmpjes op de 8mm camera, waanzinnig. Vergane glorie. Waren die tijden nu maar net zoals de seventies Martien. Wat dat betreft vind ik het echt jammer dat ik mijn jeugd in de jaren 2000 beleef en niet in de prachtige jaren 60 en 70. Al is het alleen maar om de muziek en de prachtige motoren...

groet
Niels

Het gekke is dat ik in die jaren het niet zo beleefde als dat ik er nu aan terug denk. Achteraf lijkt alles veel leuker, omdat je alleen de leuke dingen onthoud. We filmde ook alleen de leuke dingen. Maar wij moesten ook gewoon naar school, huiswerk maken,en werken. De muziek was mono en kwam uit een transistor radiootje.
Het waren ook zeker mooie tijden. Wij gingen echt op avontuur. Nu is dat een beetje gewoon geworden. Toen was dat een belevenis.
Als je midden in de zomer naar Spanje reed, kon je gewoon overal door rijden. Nergens files. De automobilisten op de parkeer plaatsen met caravans gaven gewoon koffie. Nu kun je een middel vinger krijgen.
Martien.

Reactie code:
Citaat code:

© 2007-2019 Motorstek - Powered by Motor-Forum.nl - Hosting by True - Served by Webserver 3

Cookies?Motorstek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.