Motorstek


Reactie

Door Jaspervd op vrijdag 25 februari 2011 om 16:54

Gebruikers afbeelding van Jaspervd
hier mijn antwoorden :)


citaat:
1) Hoe bevalt het sellerie gel zadel?Prima!...het verschil tussen de standaard die er eerst op zat en deze is natuurlijk merkbaar...Ten eerste omdat ik er veel langer op kan blijven zitten..door de gel vormt het naar je zitvlak..niet te zacht maar ook niet te hard..en ik vind het zadel er ook veel sportiever uitzien. Via www.topsaddlery.com (frans bedrijf) waar ik het zadel besteld heb, kun je zelf de stof/patroon/kleur en optie gel voor/achter kiezen.

citaat:
2) Waarom geen gebruik meer van GPS?Omdat ik zelf merkte dat ik continue op dat ding zat te letten en ik daardoor het rijplezier en zelf de weggetjes ontdekken ontnam..
Daarbij vond ik 'm op de vstrom goed staan en de R wilde ik sportief houden..Persoonlijke keuze dus.

Als je van plan bent om een gps op je motor te zetten kun je even kijken in het R1200R topic. (deel 2 en 3 ff op search)Daarin is veel over de montage van een gps geschreven.


citaat:
3) Hoe bevalt de rapid bike?Ja voor mij wel! de motor is gewoon wat krachtiger kwa koppel (bij acceleratie) maar het grote verschil is dat ie wat soepeler rijdt..vooral onderin de toeren...Kan nu gemakkelijk stapvoets rijden zonder de koppeling te gebruiken. De vraag is alleen is het die 500 euro waard...Bij de een R1200R wel en bij de ander niet.. Het doet wat ie moet doen, daarbij krijg je er nog wat pk en koppel bij...Maar niet elke R1200R hakkelt onder de 2000tpm fabrieksaf.. Ook hier is veel overgeschreven in het R1200R topic deel 2. (zet de search functie in dat topic op rapid bike)

Of je wel of geen Rapid bike neemt is dus afhankelijk hoe de motor standaard rijdt. Om het meer vermogen hoef je het niet te doen...Het is weliswaar merkbaar maar voor 500 euro zijn die paar Nm en pk die erbij komen niet de moeite waard. Een ander verhaal wordt het als je R1200R standaard niet smeuig rijdt bij bv 1500/2000tpm...Wil je 'm sowieso smeuiger laten rijden, ongeacht hoe de motor standaard rijdt, dan wordt dat alleen maar beter met een RB.
Let wel: het is een 2 cylinder. Het kan ook de charme van het blok zijn dat je denkt; het rijdt niet zo smeuig...Ik weet niet welke motor je gewend bent maar geef het de tijd om te wennen aan de R1200R...Dan kun je altijd na een tijdje beslissen of de RB wel of geen slimme investering is.

hoop dat ik zo genoeg antwoord op je vragen heb gegeven!
gr. Jasper

Reactie gewijzigd door Jaspervd op vrijdag 25 februari 2011 om 17:14


Reactie code:
Citaat code:

© 2007-2018 Motorstek - Powered by Motor-Forum.nl - Hosting by True - Served by Webserver 2

Cookies?Motorstek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.