Motorstek


Reactie

Door bluewolf op zondag 7 augustus 2011 om 21:55

Gebruikers afbeelding van bluewolf
citaat: Nephthys schreef op zondag 07 augustus 2011 21:44:

[...]


Ik heb nog boeken liggen :P dus weet niet welke je zoekt.
Gelukkig ben ik net klaar met school.... alleen nu nog werk vinden en dat is nog best lastig, overal doen ze moeilijk over te weinig ervaring :s.
Dat is wel een hele andere kant op dan, automonteur en mwd :) maar wel leuk. Hoelang moet je nu nog dan? Ik werk op dit moment in de gehandicaptenzorg, wel leuk werk, op een sociale werkplaats zegmaar, alleen dat is geen vast contract en maar een paar dagen in de week. Weet jij al wat je wil?

Awesome! Als jij de boeken hebt die ik nog moet kopen dan kan ik ze misschien wel van jou overnemen voor een MF prijs? O-)
Hmm minder dat je nog geen werk in je eigen richting hebt.. hoor dat wel meer. de banen liggen niet echt voor het oprapen nee. Hoe lang ik nog moet: alleen dit jaar nog dus de minor, artikel en onderzoek.. En hopen dat ik het in 1 keer haal allemaal natuurlijk want ik ben er nu ook wel n beetje klaar mee hoor. Wat ik precies wil dat weet ik nog niet, maar ik denk iets in de GGZ. Waar zal ik mijn boekenlijst naartoe sturen? Want das nogal een rits om in een bericht hier te zeggen.

Reactie code:
Citaat code:

© 2007-2018 Motorstek - Powered by Motor-Forum.nl - Hosting by True - Served by Webserver 3

Cookies?Motorstek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.